Egészség?

Természetesen. 

 

 

 

Búzafűlé és

gyógynövények

présleve házi kertészetből

Főoldal

Gyógynövények

Préslevek Rendelés Magamról

Rendezvény

 

Gyógyító növényeink...

 

Búzafű ősi magyar fajtákból és tönkölybúzából

Búzafüvem különlegessége és kimagasló értéke a felhasznált búzamagban rejlik. Magyar nemesítő által ősi magyar fajták és tönkölybúza keresztezéséből származik, amelynek beltartalmi értéke jelentősen magasabb az egyéb fajtákhoz képest (fehérjetartalma akár a 30%-ot is eléri, míg a hagyományos fajták kb.6-12% között maradnak). Így a kihajtatott búzafű erős és kiváló  biológiai jellemzőkkel rendelkezik. Komplex tápanyagforrás optimális összetételben, amely feltölti a fáradt szervezetet. Préslevének klorofilltartalma oxigénnel oly mértékben dúsítja a sejteket, hogy jelenlétében a daganatsejtek szétesnek, elpusztulnak.

 

 

Menta

Segíti a máj és epe működését. Nagyon jól jön görcsök esetén, vagy túlevés, túlivás után, emésztőszervvel összefüggő fejfájás esetén. A menta illóolaja a bél összes rendellenes elváltozására pozitív hatással van. Búzafűlével kombinálva a legoptimálisabb.

 

Szurokfű

Emésztés és étvágyjavító, asztmatikus és bronchitiszes köhögésnél görcsoldó hatású. Csalánkivonattal kombinálva az asztma és allergia kezelésében segít.

 

Csalán

Tisztít, salaktalanít, feltölt és sokoldalú ásványianyag ellátást nyújt. Vizelethajtó, húgyúti gyulladásra, kövek megelőzésére, reumára igen hatásos. Antihisztamin hatása miatt kiváló allergiák kezelésére.

 

Citromfű

Nyugtató, depresszióellenes hatással rendelkezik, de nem szedál, nem "nyom" el. Vírus és baktériumellenes hatása erőteljes.

 

Csicsóka

Különleges értékét inulin tartalmának köszönheti. Ez cukorként működik a szervezetben, de lebontása nem igényel inzulint. Cukorbetegeknek, egészségeseknek egyaránt kiváló a présleve. Tisztítja a szervezetet, kihajtja a nehézfém lerakódásokat. Rostja hatékonyan kezeli a bélproblémákat. Energetizáló hatású.

 

Napraforgó

A, B, C, D, E vitaminokban gazdag olajos mag, melynek különleges értéke, hogy magas jód tartalommal is rendelkezik. Ezáltal a pajzsmirigy betegek kiváló gyógyszere. Depressziós állapotokat hatékonyan megszünteti.

 

 

Kombinált kúrák

A búzafűlé és gyógynövények hatóanyagait egyesítik a kombinált kúrák, így Ön minden összetevő jótékony hatásából egyszerre részesül.

 

Kominált kúracsomagok

Összetevők

Méregtelenítés

búzafűlé, menta

Görcsoldó kezelés

(fejfájás, köhögés, menstruációs görcsök, bélgörcsök)

búzafűlé, szurokfű

Asztma, allergia kezelés

búzafűlé, szurokfű, csalán

Nyugatató

citromfű

Béltisztítás, bélgyulladás, béldaganat kezelés

búzafűlé, menta, csicsóka

Pajzsmirigy alulműködés kezelése

búzafűlé, napraforgó csíra présleve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Legyen étked a gyógyítód és gyógyszered az ételed."

Hippokratész

 

 

 

Présleveket fogyaszthatunk ál-talános erőnlétünk meg-őrzésére, de akár célzott terápiát is végezhetünk a megfelelő gyógynövények alkalmazásával.

 

Hatásos a segítségük:

 

  • Betegségek megelőzésében, diszkomfort érzés esetén
  • Sportolók teljesítmény javítsában, megőrzésében
  • Betegségekből való kilábaláskor (daganatos vagy egyéb)